Nationale Beheersorganisatie Internet Providers

De stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers, kortweg NBIP, levert ondersteunende diensten aan internetproviders. Waarin we zoveel mogelijk samen doen. Want dat is gewoon slimmer én rendabeler.

De NBIP is in 2001 opgericht door een groep van 6 internet service providers, in eerste instantie als uitvoeringsinstituut voor tapbevelen zoals vastgelegd in de Telecommunicatiewet.

Sindsdien is de organisatie uitgegroeid tot een betrouwbare naam met een groeiend aantal deelnemers voor haar diensten. Naast tapdiensten biedt de NBIP het gerenommeerde NaWas, een van de grootste DDoS-bestrijdingssystemen in Europa.

De NBIP hecht veel waarde aan het delen van kennis. Wij voeren onderzoeken uit, spreken op evenementen, informeren deelnemers regelmatig over nieuwe ontwikkelingen en organiseren bijeenkomsten waar deelnemers ervaringen kunnen uitwisselen.

Aanmelden bij Nationale Beheersorganisatie Internet Providers

De Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers richt zich op een specifieke doelgroep. Ben je een Nederlandse Internet Providers of zit je in de hosting branch, dan adviseren wij je contact op te nemen met deze doordeler.

Meer informatie

Voor meer informatie zie: nbip.nl

Logo: Nationale Beheersorganisatie Internet Providers