SIDN fonds

Het internet is van grote waarde voor onze maatschappij. Het biedt volop mogelijkheden voor nieuwe toepassingen met zowel economische als maatschappelijke meerwaarde. Aan de andere kant maakt de afhankelijkheid van internet ons ook kwetsbaar. De hoogste tijd om nu in te zetten op een sterk internet voor iedereen.

Daarom ondersteunt SIDN fonds innovatieve internetprojecten die bijdragen aan een sterker, veiliger internet, vaardige internetgebruikers en waardevolle initiatieven voor onze maatschappij.

SIDN fonds draagt bij aan een sterk internet. Een open en vrij internet dat voor iedereen toegankelijk is. Een internet waarop mensen kunnen vertrouwen en bouwen en dat optimaal wordt benut, omdat mensen zich veilig voelen om vrij met elkaar te communiceren, samen te werken en informatie te delen. Dit doen we o.m. door de ondersteuning van innovatieve toepassingen van digitale technologie en software/hardware die het internet versterken en die bij voorkeur toegankelijk zijn voor alle gebruikers.

Meer informatie

Voor meer informatie zie: sidnfonds.nl

Logo: SIDN fonds